Proiectul de abilitare în afaceri a tinerilor de pe ambele maluri ale Nistrului
este finanțat de UE și implementat de PNUD

Мацкова Светлана Мацкова открыла перепелиную ферму
slide 1 Liviu Iațco - un fermier de succes.
Ксения Щербакова выращивает корм для скота Ксения Щербакова выращивает корм для скота
slide 2 Andrei Nistor cultivă roșii ecologice cherry.
Виталий Коваль создал молочно-товарную ферму Виталий Коваль создал молочно-товарную ферму
slide 3 Marina a deschis un atelier de croitorie și a creat 15 locuri de muncă.
Мария Соколова выращивает землянику Мария Соколова выращивает землянику
slide 4 Valerii Novac din Tiraspol și-a dezvoltat atelierul de creare a mobilei de autor.
Алина Фортуна Алина Фортуна открыла хозяйство по выращиванию зелени в Рыбнице

Svetlana Mațcova

Categorie

: Agricultură

Regiune

: Malul stâng al râului Nistru

Fermă de prepelițe. 2.800 de prepelițe, precum și o întreaga infrastructură pentru producerea și vânzarea ulterioară de produse, cum ar fi ouă, carne sau excremente de prepeliță.

Produse:

Ouăle de prepeliță - un complex de vitamine naturale cu proprietati unice. Ele sunt bogate în vitamine, oligoelemente și aminoacizi esențiali. În ciuda dimensiunii sale mici, conținutul de vitamine și de alte elemente nutritive nu este inferior celui de pui, dimpotrivă, la unii indicatori este chiar superior. Acest produs are proprietăți antibacteriene, imunomodulatoare, anticancerigene, normalizează activitatea tractului gastro-intestinal.

Carnea de prepeliță - are un gust bogat, parfumat și suculent. În ciuda nivelului caloric ridicat, carnea este recomandată pentru utilizare în produsele alimentare dietetice. Carnea de prepeliță are un conținut mai bogat în vitamine, minerale și aminoacizi, decât carnea de pui, de porc, de vită sau de iepure.

Excrementele de prepeliță - gunoiul de grajd este adesea folosit ca îngrășământ pentru grădină și plante. Gunoiul de grajd de prepeliță este considerat a fi foarte valoros. Compoziția chimică este de 3-4 ori mai bogat decât gunoiul de grajd de vite. Substanțele nutritive sunt favorabile plantelor și microflorei din sol, se dizolvă rapid în apă și se asimilează ușor. Compoziția din așternutul de prepeliță include o varietate bogată de nutrienți, cum ar fi: azot, fosfor și multe minerale. După aplicare, încă timp de 3 ani are un efect benefic asupra creșterii și dezvoltării plantelor, iar asta se datorează cantității mari de substanțe organice.

Florești Șoldănești Rezina Orhei Criuleni Anenii Noi Căușeni Ștefan Vodă Dubăsari Malul stâng al râului Nistru